Blog

User Rating: 2 / 5

Star ActiveStar ActiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Course Description

The C|CISO certification is an industry-leading program that recognizes the real-world experience necessary to succeed at the highest executive levels of information security. Bringing together all the components required for a C-Level positions, the C|CISO program combines audit management, governance, IS controls, human capital management, strategic program development, and the financial expertise vital for leading a highly successful IS program. 

The C|CISO Training Program can be the key to a successful transition to the highest ranks of information security management.

 

Previous Next

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Me nje shtrirje te madhe diten e djeshme eshte raportuar Ransoware i fundit 'Bad Rabbit' i cili ka afektuar mbi 200 organizata ne Germani, Rusi, Turki dhe Ukrain. 

'Bad Rabbit' i njohure si ransowmare i tipit Petya targeton rrjetet e kompanive dhe organizatave te medha, forma e kermbimit per te rikthyer sistemt kerkohet 0.05bitcoin apo 285$.

Sipas analizes te publikuar nga ekipi i Kaspersky, ky lloje i ransomware eshte perhapure duke promovuar setup e Adobe Flash Player mashtrues qe t'i nxise viktimat instalimit e saj.