Blog

Having Problem with PromCode

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Procedurat për ta konfirmuar biletën në EventBrite

 

 

Në Subjektin e email qe keni pranuar ftesen, gjeni PromoCode-in
Klikoni ne EventBrite (Shikoni ne foton më poshte)

 

 

Pas klikimit do ju hapet ueb-faqja ku do te bleni bileten dhe klikoni ne TICKETS

 

 

Pastaj klikoni ne Enter Promotional Code:

 

Pas klikimit do ju shfaqet nje hapesire ku duhet te shtypni promo kodin qe gjendet ne subject te email-it te derguar dhe klikoni Apply Code:

 

 

 

Ne fund shfaqet teksti si me poshte e cila nenkupton se promo kodi eshte aplikuar me sukese: